Behandelingen

 

Wat is Permanente Make up

Permanente Make up is een behandeling waarbij d.m.v. kleine naaldjes pigment in de huid wordt ingebracht. U kunt bij Beautique terecht voor Cosmetische en Medische pigmentatie en vorm- en kleurcorrectie (altijd op aanvraag).

 

Bij medische pigmentatie kunt u denken aan:

Alopecia Areata;

Areola;

Littekens b.v. n.a.v. een haartransplantatie;

Schisis;

Vitiligo.

 

Voor wie is Permanente Make up geschikt

Permanente Make up is geschikt voor elke man of vrouw die er verzorgd uit wil zien. Ook voor vrouwen die moeite hebben zichzelf op te maken of die allergisch zijn voor make up is de behandeling zeer geschikt.

 

Hoe verloopt een behandeling

Allereerst wordt er een intakeformulier ingevuld. De wenkbrauwen en lippen worden altijd eerst voorgetekend met de kleur die vooraf in overleg met de klant is bepaald.  Wanneer klant zijn of haar goedkeuring heeft gegeven, wordt er gestart met de behandeling. Bij Beautique worden alle pigmentaties altijd in twee tot drie behandelingen aangebracht met een tussenpose van 6 weken.

Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment aan te brengen.

 

Na de behandeling krijgt de klant een nabehandelingsformulier mee, waarin staat vermeld hoe de behandelde huid verzorgd moet worden de dagen nĂ¡ de behandeling.

 

De behandeling wordt over het algemeen als `goed te doen` ervaren. In de salon wordt verdoving aangebracht. Dit hoeft u dus niet zelf te doen.

 

Heeft u vragen of wilt u weten of een behandeling geschikt is voor u? Neemt u dan gerust contact op. Wij geven u graag persoonlijk advies tijdens een gratis intake gesprek.