Testimonials


Geplaatst door Sanne op 21 febr '15

Voordat ik Mariska met een stand op de markt tegenkwam had ik nog nooit nagedacht over permanente make Up. Maar haar uitleg en foto's van voor een behandeling en na een behandeling waren zo overtuigend, ik was direct om!


De eerste afspraak was gelijk ook de langste van de drie. Ik heb een duidelijke uitleg gekregen over de gang van zaken en de leefregels voor de komende weken. Het tekenen van de wenkbrauwen kon beginnen! Omdat ik überhaupt geen mooie wenkbrauwen gewend was, was dat al een kado op zich haha. Toen de juiste vormen erop stonden kon ze beginnen met tattooeren. Gelukkig verdoofde ze tussendoor de huid want ik kon het best voelen (en ik ben heel wat tatoeages gewend). Ik werd naar huis gestuurd met een sachet met crème wat evt gebruikt mag worden de eerste paar dagen.


Na vier weken volgde afspraak 2. Je kon ook goed zien dat het niet overal goed gepakt had. Dit duurde een uurtje en ik moet eerlijk zeggen dat ik het beter kon voelen dan de eerste keer. Maar ook hier werd het weer verdoofd met een zalfje. Prima.


Weer vier weken later voor de laatste keer terug. Dan geeft Mariska de garantie dat je over vier weken echt mooie wenkbrauwen hebt.


We zijn nu een half jaar verder en ik ben nog iedere dag blij dat ik het gedaan heb! Geen gepriegel met bijtekenen en als ik naar de sauna ga of t zwembad uit stap heb ik gewoon nog een "gezicht". Zo supergaaf!!


Ik kan Mariska bij iedereen aanbevelen!


Vriendelijke groet, Sanne.


_____________________________________________
Geplaatst door Cindy op 16 juli, 14

Een natuurlijke oogopslag, dat wil iedereen!

Mariska verstaat haar vak en neemt echt tijd voor je. Zij is zeer nauwkeurig en vindt het belangrijk dat je ook tevreden de deur uit gaat. Ze luistert goed naar je wens(en) en vraagt ook regelmatig tijdens de behandeling of het resultaat tot zover naar tevredenheid is. Ook informeert ze regelmatig hoe het met je gaat tijdens de behandeling. De behandeling is absoluut goed te doen, zeker wanneer er verdovende crème is aangebracht.


Het resultaat mag er wezen! Mooie, strakke en natuurlijke lijnen.


Vanwege haar kennis en kunde, accuratesse en vriendelijke persoonlijkheid durf ik Mariska zonder twijfel aan te bevelen!________________________________________________________________________________Geplaatst door Ingrid op 09 dec. '13   

Half jaar geleden hairstrokes laten zetten door Mariska. Erg tevreden over haar professionaliteit; secuur, rustig en een heel prettig mens. Ik voelde mij er direct op mijn gemak en dat is erg belangrijk.

Het was spannend om te ondergaan, verdoving was wel nodig omdat pmu bij wenkbrauwen nu eenmaal wat langer behandeltijd vergen. Mariska is heel geduldig en perfectionistisch. Keer op keer de spiegel erbij om te laten zien wat ze doet. Erg prettig. Ik heb twee behandelingen nodig gehad voor het juiste resultaat. De eerste week na het zetten is mij erg tegengevallen omdat het erg lelijk oogt, heel donker. Bij mij werd het pas iets lichter na 6 dagen. Tussendoor steeds contact met Mariska gehad, zij was erg geduldig met mij;-). Na 2 maand 2e behandeling gehad voor het uiteindelijke mooie resultaat.

Mariska je bent een keigoede professional!

Ik raad iedereen aan om naar een goede pmu specialiste te gaan en niet zomaar via bijv vakantie-veilingen of andere 'goedkopere' behandelingen in te gaan

_____________________________________________


Geplaatst door Licht op 20 okt. '13 

Mariska heeft verleden jaar mijn wenkbrauwen gedaan en ik ben dit jaar teruggeweest om ze te laten "opfrissen".Mariska neemt alle tijd voor je en overlegt goed met je, hoe en wat je wilt,

zodat je tevreden weer vertrekt.


Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen en met Mariska!


Kan haar dan ook zeker aan een ieder aanbevelen


_____________________________________________Geplaatst door CW op 03 aug. '12

Was al heel lang aan het zoeken naar het juiste adres voor permanente make-up. Het eerste telefoongesprek wat ik met Mariska had was een fijn gesprek geheel vrijblijvend en professioneel. Heb dan ook vrij snel teruggebeld om een afspraak te maken omdat ik er een heel goed gevoel bij had.


Complimenten voor Mariska, ben zo blij met de permanente make-up zo mooi en perfect gedaan, goede kleur keuze deze (haartjes) techniek ziet er zo natuurlijk uit. Mariska is secuur, geduldig ze luistert naar je wensen en samen bepaal je hoe het gaat worden.


Na de eerste behandeling was ik al heel tevreden, maar na drie behandelingen is het echt zo mooi geworden! Heb ook heel veel leuke reacties gekregen.

Ben perfect door Mariska behandeld en het is helemaal naar mijn zin geworden. Mariska is pas tevreden wanneer haar klanten tevreden zijn, ik kan het iedereen aanraden SUPER!!!

_____________________________________________


Geplaatst door aniTa op 18 apr. '12 

Al eerdere ervaring met permanente make up gehad maar dit was niet zo goed als dat ik het hier heb ervaren! Ze neemt alle tijd voor je, legt alles erg goed uit, tekend het net zolang tot het naar wens is en zelf onder het tattooeren kun je nog kijken of alles naar wens gaat.

Naar kleur word ook goed gekeken en er word goed onderzocht of er geen afwijkingen zijn in jouw huidtype waardoor de kleur kan afwijken.


Je gaat hier echt de deur niet uit voordat je echt tevreden bent.

Zeerzeker een aanrader! Mocht iemand vragen hebben kunnen ze me altijd mailen, geen probleem!

                                                                                      ___________________________________


Geplaatst door Daantjuh op 09 apr. '12

Al meer als 10 jaar laat ik mijn wenkbrauwen en eyeliner doen. Helaas een slechte ervaring gehad in 2011. Binnen 3 maanden waren mijn wenkbrauwen geheel weg en rood van kleur. Na lang zoeken kwam ik bij Mariska uit en tot op de dag van vandaag heel blij mee!


Ze verstaat echt haar vak, ze kan zeer goed tekenen, verstaat haar kleurkennis, neemt vooral alle tijd voor je en is een zeer vriendelijke vrouw. Tussendoor laat ze je zelf mee kijken met een spiegeltje, zodat je precies het resultaat krijgt wat je wenst. Klant is echt koning bij haar en je hebt echt de garantie dat je “zeer tevreden” de deur uit gaat.


Voor mij niemand anders meer, blijf hier vaste klant. Heb nog nooit zulke geweldige reacties gehad over mijn wenkbrauwen. Echt een aanrader dus!